Rob Stiekema

Doortastende mobiliteitsmanager, die veranderingen omzet in kansen.

Sinds 2001 adviseert Rob Stiekema bedrijven en organisaties op het gebied van mobiliteit, loopbaanbegeleiding en verandermanagement. Als onder meer personal coach, job coach en trainer heeft Rob Stiekema ervaring opgedaan bij bedrijven als PostNL (TNT post), Rabobank, Meeus, Shell en HCNON.

Om verschillende redenen kunnen organisaties behoefte hebben aan tijdelijke (extra) capaciteiten of ondersteuning op het gebied van HR management. Rob Stiekema kan als interim manager uw organisatie (tijdelijk) ondersteunen waar nodig. Ook heeft hij veel ervaring is het trainen en begeleiden van zowel individuen als groepen.

Door zijn grote affiniteit met sport, zet hij mensen graag letterlijk in beweging.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen? Of wilt u gebruik maken van de dienstverlening van MWO? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: info@mwo.nl.

Of rechtstreeks met Rob Stiekema:

rnstiekema@mwo.nl
06 – 25 09 51 27
0591 – 51 49 40

12
jun

Kun je een burn-out voorkomen?

Marije, 48 jaar, is getrouwd, ze heeft geen kinderen.
Al 28 jaar werkt Marije bij hetzelfde bedrijf op de financiële afdeling. De laatste jaren gaat het minder goed met het bedrijf. Lees verder…

08
mei

Psychosociale begeleiding

Uit onderzoek van TNO blijkt dat maar liefst 65% van het werkgerelateerde verzuim door psychische klachten wordt veroorzaakt. Het kan langdurig verzuim tot gevolg hebben. Lees verder…