Marijke van Vliet

Ervaren bedrijfmaatschappelijk werker en verfrissende provocatieve coach.

Met meer dan 25 jaar ervaring coacht en traint Marijke van Vliet zowel individuen als groepen en medewerkers van alle niveaus tot en met directie. Opgeleid tot bedrijfsmaatschappelijk werker, aangevuld met een Voortgezette opleiding Management en Organisatie, bieden een goede basis voor een allround Social Change Manager.

Marijke van Vliet heeft met haar achtergrond in bedrijfsmaatschappelijk werk een brede ervaring. U kunt bij haar terecht als u op zoek bent naar personal of job coaching, een vertrouwenspersoon, traumabegeleiding, time en stress management, conflictmanagement of mediation. Vanuit MWO verzorgt zij ook diverse trainingen toegesneden op de persoon, het team of de organisatie. Trainingen om uw doel te bereiken bijvoorbeeld door aan zelfinzicht te werken of door het aanboren van nieuwe kennis en vaardigheden.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen? Of wilt u gebruik maken van de dienstverlening van MWO? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: info@mwo.nl.

Of rechtstreeks met Marijke van Vliet:

mgvanvliet@mwo.nl
06 – 15 07 33 82
0591 – 51 49 40

12
jun

Kun je een burn-out voorkomen?

Marije, 48 jaar, is getrouwd, ze heeft geen kinderen.
Al 28 jaar werkt Marije bij hetzelfde bedrijf op de financiële afdeling. De laatste jaren gaat het minder goed met het bedrijf. Lees verder…

08
mei

Psychosociale begeleiding

Uit onderzoek van TNO blijkt dat maar liefst 65% van het werkgerelateerde verzuim door psychische klachten wordt veroorzaakt. Het kan langdurig verzuim tot gevolg hebben. Lees verder…