Hans Hoek

Interim en projectmanager gericht op ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid.

Hans Hoek is een ervaren projectmanager, voorzitter en bestuurslid. Zijn ervaring als docent en directeur in het onderwijs in het MBO en het HBO zorgen ervoor dat hij goed in staat is de kar te trekken én belanghebbenden mee te krijgen. Hans overziet complexe situaties en weet projecten op administratief, onderwijskundig en organisatorisch gebied tot een goed einde te brengen.

Hoewel Hans Hoek formeel niet meer hoeft te werken, is hij een druk bezet man. De jaren ervaring in het onderwijs, als docent economie en informatica en jarenlang in diverse directie functies gevoegd bij zijn grote netwerk heeft hij omgezet in kennis t.b.v. projecten en interim-management. Daarnaast is hij actief met verschillende voorzitterschappen en andere bestuurslidmaatschappen. Altijd is er wel een raakvlak met onderwijs, ondernemerschap óf maatschappelijke betrokkenheid.

Sinds 2006 is Hans binnen MWO werkzaam op het gebied van managementadvies, interim-management, verandermanagement en het ontwikkelen van trainingen en presentaties.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen? Of wilt u gebruik maken van de dienstverlening van MWO? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: info@mwo.nl.

Of rechtstreeks met Hans Hoek:

jmfhoek@mwo.nl
06 – 10 91 92 63
0591 – 51 49 40

12
jun

Kun je een burn-out voorkomen?

Marije, 48 jaar, is getrouwd, ze heeft geen kinderen.
Al 28 jaar werkt Marije bij hetzelfde bedrijf op de financiële afdeling. De laatste jaren gaat het minder goed met het bedrijf. Lees verder…

08
mei

Psychosociale begeleiding

Uit onderzoek van TNO blijkt dat maar liefst 65% van het werkgerelateerde verzuim door psychische klachten wordt veroorzaakt. Het kan langdurig verzuim tot gevolg hebben. Lees verder…