Veerkracht ontwikkelen

Veranderingen in ons leven
Verandering is onvermijdelijk. Wij veranderen en de wereld om ons heen verandert. Soms op voorspelbare wijze, soms op onvoorspelbare wijze. De wereld, onze directe omgeving en ons leven veranderen vaak zonder dat wij daar controle over hebben. Bijvoorbeeld door een natuurramp, economische crisis of faillissement, maar ook ziekte, baanverandering of scheiding.

Omgaan met moeilijke situaties
Wij hebben allemaal de unieke kans om onze eigen keuzes te maken en om de verantwoordelijkheid te nemen voor de manier waarop wij op tegenslagen reageren. Om in moeilijke situaties echter op ons best te kunnen presteren, moeten we ons bewust zijn van hoe wij op de tegenslagen reageren en welke vaardigheden op het gebied van zelfbeheersing wij hebben die ons kunnen helpen om tot een positief resultaat te komen.

Veerkracht ontwikkelenveerkracht mwo sml
Training in of begeleiding bij het ontwikkelen van veerkracht heeft tot doel om een verbeterd bewustzijn van onze eigen, individuele gedragspatronen te helpen kweken en vaardigheden op het gebied van zelfbeheersing te ontwikkelen. De nadruk ligt op een gepaste en positieve reactie op de omstandigheden en op praktische vaardigheden die direct, dagelijks kunnen worden toegepast.

Dit is een kans voor jou om ervoor te kiezen om je eigen vaardigheden te ontwikkelen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of in contact
komen met MWO?

Neem dan contact met ons op. U kunt bellen via
0591 – 51 49 40 of mailen naar info@mwo.nl