Carrière & mobiliteit

De mens centraal

Organisaties kunnen om verschillende redenen behoefte hebben aan tijdelijke (extra) capaciteiten of ondersteuning op het gebied van personeelsmanagement. MWO biedt verschillende oplossingen voor medewerkers en HR management als het gaat om carrière en mobiliteit.

MWO stelt de mens centraal als het gaat om de relaties tussen mens, werk en organisatie. De mens is namelijk dé belangrijke succesfactor in een organisatie. Bovendien weet MWO mensen in beweging te zetten. Deze beweging zorgt er voor dat mensen meer ruimte nemen om hun eigen drijfveren te onderzoeken en ambitie na te streven.

Een organisatie waar geïnvesteerd wordt in de factor mens, heeft een hoger rendement.

Hoge mate van betrokkenheid

Persoonlijke benadering is onze visitekaartje. Door onze betrokkenheid zijn we effectief en kunnen we optimale resultaten behalen. Betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, omdat een echte oplossing maatwerk vereist. Betrokkenheid bij onze cliënten, omdat begrip een voorwaarde is om iemand verder te kunnen helpen.

MWO heeft uitgebreide kennis op het gebied van carrière en mobiliteit. Op het gebied van de volgende dienstverlening mag u veel van ons verwachten:

Wilt u meer weten over dit onderwerp of in contact
komen met MWO?

Neem dan contact met ons op. U kunt bellen via
0591 – 51 49 40 of mailen naar info@mwo.nl